Trancereis

Tijdens deze bijzondere trancereis neem ik je, door middel van mijn krachtige en helende drum, mee naar een plek diep in jezelf. Je mag je gaan bewegen tussen de verschillende lagen van jouw bewustzijn, in het sjamanisme ook wel de bovenwereld, middenwereld of benedenwereld genoemd.
Door middel van het ritmische geluid van de drum en ratel, kom je in een diepe ontspanning van waaruit de verbinding met jezelf kan ontstaan.
Je raakt in een trance, wat ook wel wordt ervaren als een wakkere droom. Je blijft aanwezig bij wat je voelt, ziet of hoort en gaat voorbij aan wat je “weet” of begrijpt. Een trancereis helpt je inzicht, genezing en kracht te geven en heeft een diepe, helende werking.

Gedurende deze trancereis kunnen mooie inzichten verkregen worden en eventuele vragen worden beantwoord. Alle antwoorden zitten tenslotte in jezelf.

Voorafgaand aan de trancereis bespreken we eerst waarvoor jij komt. Vervolgens zal ik je energetisch reinigen waarna we een mooie intentie zetten voor de trancereis.

Voor een goed contact met de aarde, lig je gedurende de trancereis op een matje op de grond, warm toegedekt met een deken. Na afloop bespreken we samen hoe je de trancereis hebt ervaren.

Kom je voor het eerst naar de praktijk starten we altijd met een uitgebreid intakegesprek. Zo kan ik een goed beeld krijgen van wie jij bent en waar je tegenaan loopt in jouw leven/proces. Tarief: € 120,-

Tarief

€ 80,-
± 80-90 min

Pagina links:
Home  | Sessies | Over Mij  | Contact | Privacyverklaring