Sjamanisme

Wat is sjamanisme?
Sjamanisme is de oudste en krachtigste spirituele levenswijze en helingswijze die er is op aarde. Het wordt nog steeds over heel de wereld in verschillende culturen toegepast.

Sjamanisme houdt in dat alles bezield is (mensen, dieren, bomen, planten, stenen etc.) en dat alles met elkaar verbonden is. Alles en iedereen is gelijkwaardig, alles is energie en alles is onderdeel van de Grote Geest/Bron.
Het is een levenswijze en betekent dat je weet en voelt dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel en in harmonie leeft met alles dat er is.

Een sjamaan bemiddelt tussen de spirituele en fysieke wereld oftewel de onzichtbare en zichtbare wereld en houdt zich onder andere bezig met het genezen en helen van mensen en dieren en maakt hierbij gebruik van o.a. trance, rituelen en ceremonies.

Ik mag werken onder mijn medicijnnaam Eagle Eye, deze naam is gedurende mijn sjamanistische opleidingen tot mij gekomen. Dit stelt mij in staat om het grotere geheel te kunnen zien en oog te hebben voor details.

Chiwanka | Hugo de Grootplein 1, 3314 EG  Dordrecht | t. 06-24 90 14 32