Sjamanisme

Wat is sjamanisme?
Sjamanisme is de oudste en krachtigste spirituele levenswijze en helingswijze die er is op aarde. Het wordt nog steeds over heel de wereld in verschillende culturen toegepast.

Sjamanisme houdt in dat alles bezield is (mensen, dieren, bomen, planten, stenen etc.) en dat alles met elkaar verbonden is. Alles en iedereen is gelijkwaardig, alles is energie en alles is onderdeel van de Grote Geest/Bron.
Het is een levenswijze en betekent dat je weet en voelt dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel en in harmonie leeft met alles dat er is.

Sjamanisme beoefenen betekent dat je bemiddelt tussen de spirituele en fysieke wereld oftewel de onzichtbare en zichtbare wereld.
Je houdt je onder andere bezig met het genezen van mensen en dieren en maakt hierbij gebruik van o.a. trance, rituelen en ceremonies.

Sinds begin 2021 ben ik de weg van het sjamanisme gaan bewandelen door middel van diverse cursussen waaronder mediumschap, personal medicine teachings en shamanic healer. Dit bleek thuiskomen voor mij. Ik volg mijn opleidingen bij Crow Society onder begeleiding van sjamaan Sun Crow. Hier heb ik tevens in een bijzonder mooie trancereis mijn medicijnnaam Eagle Eye mogen ontvangen waaronder ik nu mag werken/behandelen.

Pagina links:
Home  | Sessies | Over Mij  | Contact | Privacyverklaring