Over Mij

Ik ben getrouwd met mijn lieve man en soulmate en daarnaast trotse moeder van 1 zoon. Ik woon in Dordrecht waar tevens op een fijne locatie mijn praktijk gevestigd is. 

Vanaf 2013 ben ik een nieuwe fase van mijn leven ingegaan.
Ik mocht mijn missie en passie gaan leven. Ik mocht mooie, lieve mensen gaan begeleiden in hun processen en heling, maar daarvoor moest ik wel eerst zelf door een groei- en helingsproces heen.
Ik ben weer terug naar school gegaan en heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van lichaams- en energetisch werk, waaronder Reiki 1, 2 en 3 met daarnaast een mooie verdieping in het sjamanisme.
Om dit pad te kunnen bewandelen heb ik de afgelopen jaren zelf ook het nodige innerlijk helingwerk gedaan door middel van healings en innerlijke reizen (Ayahuasca). Ik begeleid mensen dan ook vanuit mijn eigen (levens)ervaring en werk volledig intuïtief.

Gedurende deze overgangsperiode in mijn leven heb ik zowel mijzelf als mijn gaves verder ontwikkeld wat resulteerde in een complete transformatie. Ik mocht weer in mijn kracht komen, mij weer herinneren wie en wat ik ben en dat ook daadwerkelijk gaan leven. Het is een ontdekkingsreis en avontuur van jaren geworden waar ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor ben.

Zit jij ook in een proces (van ontwaken) en voel je de behoefte om innerlijk werk te doen om weer in verbinding met jouw ware, natuurlijke zelf te komen? Wil jij ook weer in jouw kracht komen?
Met liefde loop ik een stuk met je mee in jouw proces.

Je bent meer dan welkom.

Karen Prins

Pagina links:
Home  | Sessies | Over Mij  | Contact | Privacyverklaring