Ont-dek jouw krachtdier

Vroeger waren mens en dier heel nauw met elkaar verbonden. De mens leefde nog in verbinding met de natuur en begreep dat dieren bijzonder mooie gidsen zijn die ons verder kunnen helpen in onze ont-wikkeling.

Zo heeft ieder van ons een krachtdier, een zielsgids die ons vanaf onze geboorte begeleidt. Je krachtdier is jouw persoonlijke helper die je bewust maakt van jouw eigenschappen, spirituele kwaliteiten en inzichten geeft, zodat je meer uit jezelf kan halen. Op sommige momenten in je leven kan je zelfs tijdelijk meerdere krachtdieren bij je hebben om jou in een situatie bij te staan, om bepaalde lessen te leren.

Met de drum begeleid ik je, middels een geleide meditatie en visualisatie, naar jouw krachtdier. Zo mag jij ont-dekken wie jouw krachtdier is en kan de verbinding ontstaan. Na afloop bespreken we samen het krachtdier. Door je te verdiepen in jouw krachtdier, in zijn of haar eigenschappen, zul je zien dat je jezelf herkent en je zal merken dat jouw krachtdier zich met regelmaat aan jou gaat laten zien en jou zal ondersteunen.

Wil jij jouw krachtdier ont-dekken? Maak dan een afspraak.

Je kunt deze sessie alleen of met meerdere personen volgen.
Tarief: € 60,-
Duur: 60 min

Pagina links:
Home  | Sessies | Over Mij  | Contact | Privacyverklaring