InnerChild healing

Ieder van ons heeft een innerlijk kind in zich. Je innerlijke kind leeft je hele leven met je mee. Het staat voor gevoelens, emoties, onbewuste reactiepatronen en reflexen. Dat start al voordat je geboren wordt, tijdens de groei in de baarmoeder van je moeder. Als je opgroeit, ontwikkel je bepaalde overtuigingen en overlevingsmechanismen. Dit herken je bijvoorbeeld als: ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘het is allemaal mijn schuld’ of doordat je in bepaalde situaties over-emotioneel reageert. Je reageert vanuit onbewuste reflexen en oud zeer in plaats van in het hier en nu. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt altijd “aan” te staan, dat je continu in de vecht/vluchtmodus staat, maar je hebt geen idee hoe dit patroon te doorbreken.

Door traumatische gebeurtenissen in je jeugd of emotioneel afwezige ouders voelt jouw innerlijke kind zich vaak verloren en wil weer in contact komen met jou. Een gezonde relatie met jouw innerlijke kind betekent dat je in verbinding leeft met je emoties. Dat je bewust voelt als oude kindpijn geraakt wordt, maar dat je nu voor jezelf de beste vader of moeder kunt zijn. Het betekent ook dat je je altijd veilig kunt voelen bij jezelf.

Heb jij het gevoel dat je tegen ongeheelde of gewonde kindstukken aanloopt? Dat het kind in jou zich angstig, onzeker, boos of onveilig voelt. Merk jij dat je je niet gezien, gehoord, begrepen of niet goed genoeg voelt?

In deze mooie sessie herstellen we de relatie met jouw innerlijke kind. Ik neem jou door middel van mijn stem, drum en visualisaties mee naar jouw innerlijke kind om vervolgens de relatie liefdevol te helen.

Tarief

€ 90,-

Chiwanka | Hugo de Grootplein 1, 3314 EG  Dordrecht | t. 06-24 90 14 32