Energetische huisreiniging

Ons huis is onze veilige basis, een rustpunt waar we kunnen opladen. Het is daarom erg belangrijk dat deze plek ook zo aanvoelt. Soms is dit niet het geval en kan een huis zelfs onprettig aanvoelen en onrust geven. Alles is energie en ondanks dat energie niet voor iedereen zichtbaar is, is het zeker wel voelbaar.

Het kan dat de energietrilling in huis is verlaagd doordat er strijd is geweest tussen bewoners onderling. Of één of meerdere bewoners hebben iets heftigs meegemaakt waardoor ze niet lekker in hun vel zaten. Ook kan het zijn dat, doordat de energie van de vorige bewoners nog aanwezig is, een huis nog niet eigen voelt sinds je er bent komen wonen. Het is daarnaast mogelijk dat je een (zware) aanwezigheid voelt in huis. In al deze gevallen kan het huis energetisch verontreinigd zijn.

Gelukkig is het mogelijk een huis energetisch te reinigen. Ik doe dat op traditionele, sjamanistische wijze met een ratel en soms ook aanvullend met salie. De ratel heeft een enorme kracht en is daarnaast een zichtbare manier van reinigen.

Ik vind het belangrijk om jou als bewoner te betrekken bij deze reiniging en zal je daarom vragen om dit samen met mij te doen. Op deze manier kan je namelijk zelf voelen hoe de energie in jouw huis transformeert. Vervolgens zullen we je huis weer opvullen met liefdevolle energie, zodat het huis als een warm thuis zal voelen, veilig en harmonieus.
Voor meer informatie kan je telefonisch contact met mij opnemen.

Tarief

€ 120,-
(omgeving Dordrecht)

Pagina links:
Home  | Sessies | Over Mij  | Contact | Privacyverklaring